Lehevaatamisi kokku

oktoober 19, 2013

Ära tõime!

 
 Leivapäeva konkursilt esikoht! Hurrraaa!!! Auhinnaks külaskäik Pätsi töökotta. Tänan veelkord Efe ema ja kõiki kaasaaitajaid. Hüpenöörid ootavad teid koolis- uuel veerandil saate hüpata!
Järgmise veerandi esimene üritus on stiilipäev 1. novembril. Meie tõmbasime väga sobivalt Halloween´i. (on 31. oktoobri öö vastu 1. novembrit.)
Põhitunnuseks on õõnes kõrvits, millele on külje peale sisse lõigatud nägu ja sisse pandud küünal – kõrvitsalatern. Samuti kasutatakse võimalust kostümeeritult ringi liikuda. Lapsed "kollitavad" naabreid, seades neid valiku ette: "Komm või pomm (otsetõlkes: trikk või komm)?". Triki all mõeldakse mingit vempu. Kui naaber on külaliste tulekuks valmistunud, jagab ta näiteks komme. Kui aga keeldub, võib ta mingi vembu või trikiga arvestada. Pärast Halloween'i on naabritel tükk aega detektiivitööd, et teada saada, kes selle või tolle maski taga end varjas, kuna sageli vahetavad poisid ja tüdrukud rõivad ja esinevad siis vastavalt. Juhul, kui ei ole võimalik korralikke kollimaske muretseda, korvab maski puudumise meik (make-up).(allikas:Vikipedia)
Mõelgem siis kostüümidele. Tore oleks, kui keegi kellel kõrvitsaid kodus meisterdaks ka ühe päris laterna. Papist kõrvitsaid teeme koolis. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar