Lehevaatamisi kokku

oktoober 26, 2013

Uuel veerandil


On jäänud  veel viimased päevad ja koolitöö lähebki lahti uue hooga. Olete kõik kenasti puhanud. Tunniplaan ei muutunud.Üritused ja korrapidamine jätkuvalt kalendris.
Uuel nädalal põrutame Võrumaale.
Esmaspäeval räägite eesti keeles vaheajast.Igaühele aega kuni 2 minutit, seega mõtle juba kodus millest räägid. 6. tunni ajal on võimalus raamatuid vastata. II veerandil tuleb raamatute vastamisest arvestuslik hinne eesti keelde 13. detsembril. Ära unusta vahetusjalatseid!
Teisipäeval pranglimine. Loodusõpetuses alustame mitmenädalast projekti "Avasta ilm!", mille koondhinne kujuneb välja iga tunni osahindest.
Kolmapäeval on käelises tegevuses vaja kartongi.
Neljapäeval on teise tunni ajal saalis kontsert. Käelises tegevuses läheb tarvis musta värvilist paberit.
Reedel teeme etteütluse. Kuna etteütluste tekst on ette teada siis 5-line töö on veatu! Ära unusta, et täppide ärajätmine on viga! Kolmanda tunni ajal saalis Stiilipäev. Tuletan meelde, et meie teemaks on Halloween. Loodan, et nõia, luukere või kõrvitsa kostüüm on valmis.



EELTEATED
6. novembri on meil selle aasta esimesed LAHTISED UKSED. Neid tuleb veel! Palun võimalusel külastada tunde!
7. novembriks tuleb ära tuua 17. detsembri teatriraha (osadel toodud).
21. novembri muuseumitund "Politseiakadeemia".
22. novembril räägitakse ja õpetatakse meid prügi sorteerima.
12. detsembril on meil Sagadi jõulumaa külastus, sinna läheme koos 1. klassiga ja saime bussisõidu soodsalt 2.40 €. Lisaks 10 € programmi eest. Raha võib tuua ka osade kaupa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar