Lehevaatamisi kokku

aprill 06, 2014

Aprilli teine nädal

Algavast nädalast on kõigil olemas suured numbrid.
Inglise keele ringi minnes on kõigil kaasas mapp töölehtedega.
 
Esmaspäeval on kuuenda tunni ajal võimalik teha tegemata töid, uuesti teha oma ebaõnnestunud töid ja vastata raamatuid. Inglise keele ring on 7. tund. Ootan õppesõidu raha. Viimane aeg anda õpetajale teada, kui mingil põhjusel ei saa neljapäeval kaasa tulla.

Teisipäeval on hommikul kell 8.00 logopeed. Ära unusta! Matemaatikas teeme 14. töö. Töö sisaldab jagamist 2 ja 3-ga ning tekstülesandeid. Harjutame esmaspäeval.

Kolmapäevaks kunstiõpetuse tunniks mõtle välja üks vahva liiklusmärk, mida hetkel veel olemaski pole. Tee kavand, tunnis joonistame puhtalt. Inglise keele ring on 6. tund.

Neljapäeval sõidame Tallinasse. Läheme külla NUKU-muuseumisse, kohtume nukuteatri direktori Joonas Tartuga (aabitsa autorit ei ole kahjuks Tallinnas) ja igaüks meisterdab nukumeistrite juhendamisel endale nuku. Pärast nukuteatrit külastame veel loodusmuuseumi, mis asub sealkandis. Koolist saame sõiduks kaasa kõrrejoogid, saiakesed ja õunad. Kindlasti võib oma moonakotti lisada veel head-paremat tervislikku toitu. Hommikul tuleb kodus kõht korralikult täis süüa.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar