Lehevaatamisi kokku

august 25, 2015

Mõtlemiseks

Juba 10.korda toimub 20.-25.septembrini Teadlaste Öö Festival, mille fookuses on sel aastal inimese "varuosade" valmistamise laborites, ravimite mõju, depressiooni ja stressi, loodusliku valiku ja eetikaga seotud küsimused ning sõltuvuste ravi.
AHHAA keskuse kui peakorraldaja ametlik partner meie linnas on Reaalgümnaasium, kuid nemad kaasavad sel aastal esmakordselt ka meie kooli, et lapsed saaksid oma linna teiste koolide ja õpilastega võimaluse lähemalt tutvuda. See on tore idee ja loodan, et saab kenasti ka teoks. Oleme Reaaliga juba mitmeid koosolekuid pidanud, mille tulem hakkab vaikselt selgemaks saama. Järgnevalt meie kooli panusest sellesse üritusse.



Esmaspäeval, 21.septembril kell 10.55 RRG aatriumis 4.klassi esindusele (5 liiget) organite valmistamine ühisnäituseks. Klass saab nädal varem endale loosiga 2 organit, mida tuleb RRGs kohapeal meisterdama hakata koos RRG 4.klasside esindustega. Organite valmistamise viisi ja materjalid valib iga töörühm ise. Organid valmivad kohapeal ja jäävad RRG aatriumi ühisnäitusele  25.septembrini.  Klassile on teema sissejuhatuseks jagamiseks organite teemaline õppematerjal AHHAA keskuselt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar