Lehevaatamisi kokku

jaanuar 30, 2018

EESTI SÜNNIPÄEVA KUU- VEEBRUAR

NELJAPÄEV, 1. veebruar- 4. tund tutvustatakse saalis linna vastlapäeva üritust
7. tund - vaatame, kogume, pildistame "Linnusõprade" 2. ülesande töid, teeme ajurünnaku- "100 sekundi rekordid".
Selleks tutvu kooli ettevõtmisega ja valmistu ideid tootma!



"100 sekundi rekordid" on üritus ajavahemikus 1.-22.veebruarini. Igal koolipäeval saavad kõik meie maja lapsed ja õpetajad võimaluse osaleda rekordite püstitamisel. Idee on tiivad saanud Imelapse etendusest, kus Alexandri ema unistuseks oli pääseda Guinnessi rekordite raamatusse. Leiame meie ka oma maja osavamad, kiiremad ja nutikamad üles. 

Iga päev oleks vahetundides võimalus 100 sekundi jooksul teha midagi rekordi väärilist. Selgitame välja, kes suudab 100 sekundi jooksul kõige rohkem popcorne söögipulkadega ühest kausist teise tõsta, nööbihunnikust kõige rohkem kindlat värvi nööpe välja sorteerida, kõige rohkem "e" tähega algavaid sõnu järjest nimetada jne. 

Koolipäevi on selles ajavahemikus 16, seega vajame kokku 16 rekordit, mida püüdma asuda. Kui sul on ka vahvaid ideid, missuguseid rekordeid veel püstitada võiksime, siis jaga neid minuga. Need võiks olla jõukohased kõikidele vanuseastmetele, et kõik soovijad kaasa lüüa saaksid. 

Kohtunikena palun abi korrapidaja-õpetajatelt ja kindlasti kaasan ka õpilasesinduse liikmeid, et  osavamad saaks fikseeritud. Aktusel kuulutame rekordiomanikud välja ja tunnustame vääriliselt :)  

ESMASPÄEV, 12.veebruar
 Vastlapäev Vaos ja Ebaveres
Suhtleme hobustega, kelgutame ja sööme hernesuppi ja vastlakuklit. Koolis 2 tundi. Sööme ja sõidame välja 10.30. Kelgud kaasa! Lõuna hind on 4.50. Selle korjame sama päeva hommikul.

KOLMAPÄEV, 14. veebruar- Sõbrapäev koolis. 

14.veebruaril tähistame koolis taas sõbrapäeva, kuid teeme seda seekord pisut teistmoodi. Õpilasesinduse eestvedamisel kogume 14.veebruarini minu tuppa annetusi kodutute loomade varjupaiga heaks. Varjupaik ootab tekke, linu, rätikuid, pleede, kassidele mõeldud kvartspärlitega liiva ja siniseid kilesusse.TOITU MITTE TUUA! 14.veebruaril lähevad Õpilasesinduse liikmed neid varjupaika ära viima ja aitavad seal ka loomade eest hoolitseda. 
Kampaaniast lähtuvalt ootame kõiki sel päeval kooli hoopis kassi- või koerakostüümis, millele võib loomulikult lisada kauneid roosasid/punaseid lehve ja südameid. Nii hoiame meeles oma karvaseid sõpru ja tähistame ühtlasi ka koera-aasta saabumist. :)
14.veebruari hommikul saab iga kooli tulev õpilane ja õpetaja endale loosisedeli, kuhu on märgitud ühe õpilase või õpetaja, kooli töötaja nimi. Sedelil olev inimene tuleb päeva jooksul üles otsida ja teda kallistusega üllatada. Samamoodi saad ka sina ise sel päeval põnevusega oodata, kes sulle kallistuse kingib :) Kaks kallistust sellel päeval on seega garanteeritud!

TEISIPÄEV, 20. veebruar- Kell 19.00 etendus "Müller peab lahkuma" Rakvere Teatris. 

REEDE, 23.veebruar- Segatunnid registreerimisega. Aktus, 2. trimestri tunnustamine. Täpsemalt edaspidi!

       




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar