Lehevaatamisi kokku

september 23, 2012

Algab septembri viimane nädal

Ongi kätte jõudnud sügis.
Tänan kõiki vanemaid kes saatsid vastuse meililisti muuseumitundide kohta. Jäävad siis enimnimetatud programmid. Olen veidi nõutu. Kas kõikideni siiski kirjad ei jõua?
Sellel nädalal on osad lugemispalad paralleelselt juba kirjatähtedes, saab valida milliste tähtedega lugemine paremini välja tuleb. 
Läheb vaja numbrikaarte (1-9) iga number eraldi kaardil.
Esmaspäeval 5. tund parandusõpe- see on toetav tund neile, kellel lugemine veel hästi ei lähe. Esmaspäeval loeme aabitsast leiutajast ja teisipäeval meisterdamegi igaüks ühe leiutise (nt robot, kosmoserakett, iseliikuv nukk jne). Olenevalt sellest mida leiutada plaanitakse, on vaja ka materjali kaasa võtta.
Kolmapäeval 5 tund parandusõpe.
Neljapäeval teeme matemaatikas esimese iseseisva töö. Töö ei ole keeruline, aga õpilane peab iseseisvalt aru saama tööjuhisest ja siis ülesanded täitma. Võib  vaadata slaidiprogrammist analoogseid ülesandeid. Neljapäeval on ka pranglimine. Enne tüdrukud, siis poisid.
Reedel, 28. septembril peame klassi sügispeo. Algab see peale 4. tundi ja kestab kella 14.00-ni. Teema on "Sügis". Riietume sügisvärvidesse. Toimub väike kontsert (iga laps esineb), mängime ja maiustame. Igaüks võtab kaasa natuke isetehtut lauale (nt võileivad/ kook /köögiviljad/ puuviljad) ja joogi. Vanemate kaasalöömine on teretulnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar