Lehevaatamisi kokku

september 04, 2012

Teisipäev, 4. september

Esimene koolipäev möödus ruttu.
 Hommikul tutvusime majaga. Tundides uurisime matemaatikat meie ümber,saime teada kuidas Pisik sündis, rääkisime teatriskäimisest, teatri tegemisest ja näitlemisest üldse.
Peale kolmandat tundi oli söögivahetund. Kõik lapsed sõid tublisti.
Kunstiõpetuses said valmis uhked sügislehed. Et kunstiõpetuse tööd hästi laual püsiks paneme need lauaplaadi külge kinni maalriteibiga, sest see tuleb paberi küljest hästi lahti.
Pärast tunde selgus, et kahe lapse välisjalatsid puuduvad. Lapsed ei osanud hästi oma jalatseid kirjeldada ka. PALUN KONTROLLIGE, ET NII VÄLISJALATSEIL KUI SISEJALATSEIL OLEKSID NIMED SEES. Jalatsiriiulil on ka laste nimed. Palun jalatsid õigesse kohta asetada. Peale tunde jalatseid vaadates ei leidnud ma paljude seest nime.
 Homme 5. septembril saab meie kool 103 aastaseks.                         Kooli sünnipäeva tähistame aktusega hommikul kell: 8.30 Koguneme kooli siseõue. Õpilased on välisjalanõudes ja ilmastikukohases riietuses. Vihma korral toimub aktus saalis.
Tunnid
eesti keel        kaasa ikka aabits ja töövihik
matemaatika   matemaatika tööraamat
loodusõpetus  loodusõpetuse tööraamat ja töövihik
kunstiõpetus      ikka A 4 plokk (enamus jättis kooli) ja värvipliiatsid

Neljapäeval                                                                       Reedel
eesti keel                                                                             eesti keel
muusika                                                                               eesti keel
matemaatika                                                                        kunsiõpetus                                            kehaline kasvatus                                                                 kehaline kasvatus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar