Lehevaatamisi kokku

september 15, 2012

UUEST NÄDALAST

Esmaspäeval pane koolikotti eesti keele ja matemaatika õppevahendid. Teine tund on rütmika. Esmaspäevaks  lugeda ei jäänud, aga need kellel lugemine veel ladusalt ei lähe võiksid lugemist harjutada! TV on minu käes.
Teisipäeval on kaasas eesti keele, matemaatika ja muusika raamatud ja töövihikud. Käelises tegevuses läheb vaja läbipaistvat teipi või niiti. Teisipäeval on tüdrukutel mudilaskoor 6. tund.Tüdrukud võivad olla klassis või minna pika päevaga õue. Osa lapsi logopeedil.
Kolmapäeval on vajalikud eesti keele, matemaatika ja loodusõpetuse töövahendid. Loodusõpetuses on igas tunnis vaja nii tööraamatut kui töövihikut. Kolmapäeval võtame esimest korda välja guaššid. Vajalikud värvid, pintslid, veetops, pintslite puhastamiseks paberi, põll ja teip, millega saame paberi kinnitada. Huvilised saavad osaleda kolmapäeviti  loodussõprade ringis. See toimub 5. tunni ajal. Samal ajal on parandusõppe tund.
Neljapäeval on eesti keele asjad, matemaatika tööraamat, muusikaõpik koos töövihikuga koolikotis. Lisaks võta kaasa dressid. Neljapäeviti on 5. tund pranglimine, enne tüdrukud, siis poisid. Pranglimine kestab umbes 20 minutit. Poistel on 6. tund mudilaskoor.Osa lapsi logopeedil
Reedel läheb tarvis aabitsat, töövihikut ja matemaatika tööraamatut. Käelises tegevuses värviline paber, käärid, liim.
Reedel toimub ka väike jooksupäev peatse sügise alguse puhul. Täpsem info hiljem.
Lingi huvitegevusest linnas leiab siit  
Oktoobris (11.10) on tulemas leivanädal ja selle raames leivatoitude konkurss. Ootan emade mõtteid-ideid, kuidas klassi esindada. 
Mardilaat toimub 9. novembril.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar