Lehevaatamisi kokku

märts 22, 2013

ALGAB VIIMANE VEERAND








Uus veerand algab ülestõusmispühadega, seega tulemas on lühike nädal. Esimesel nädalal on tunniplaan sama mis 3. veerandil (ei suusata). Siis muutub tundide järjekord.
Esmaspäeval alustame eesti keeles vaheajast jutustamisega. Harjuta seda kodu, et koolis jutt ladusalt kulgeks.On vaja vastata Aino Perviku üks raamat Paula lugude sarjast, osadel juba vastatud. Tuleb kooli tagasi tuua vahetusjalatsid. 
Teisipäeval läheme kella 12.00  Rakvere päästekomandosse ennast koolitama. Kas saame autodega? Suhtleme mail-listis. Käelises tegevuses vaja plastiliini.

Matemaatikas õpime sellel veerandil kella (täis, pool, veerand ja kolmveerand). Samuti on matemaatikas teemaks aasta, kuu ja nädal. Õpilane peaks saama selgeks  kalendri (päeviku) kasutamise ja sinna vajalike märkmete tegemise. Soovitan nädalavahetusel lapsega koos läbi vaadata nii  blogis olev info kui kalender järgmise nädala kohta ja siis märkida päevikusse oluline. Samuti kirjutab tunniplaani õpilane ise.

Sellel veerandil alustavad korrapidamisega need, kes eelmisel veerandil vähe korda pidasid, või unustasid korrapidaja kohustusi täita (vaata kalendrist!).

Eesti keeles hakkame sellel veerandil etteütlusi kirjutama. Annan koju prinditud teksti, kus sõnad lauses vales järjekorras. Õpilane lõikab lahti, kleebib õigesti, seejärel teeb tekstist ärakirja ning kui vaja harjutab õigekirja.

Üle tuleb vaadata liim ja värvilised paberid.

Arenguvestlused tuleb ära teha aprilli lõpuks. Palun valida endale sobiv aeg! Aja saate valida lapsevanem oma paroolidega sisse minnes. Kahel õpilase ei ole veel e-kooli kasutajat. 

Kas kellegil on võimalik kirsioksi kooli saata? Tooksime klassi kevadet.

Eelinfoks
01. aprilliks on vaja õppida üks vahva anekdoot teistele esitamiseks.  Võtame kooli kaasa igaüks ühe uhkelt värvitud muna.

03. aprill sõidavad Kaisa, Johanna, Karolin ja Edgar teatrisse. Väljasõit kell 8.30 kooli juurest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar