Lehevaatamisi kokku

märts 29, 2013

APRILLI ESIMENE NÄDAL

Uuel nädalal räägime eesti keeles reisimisest ja loomadest. Matemaatikas hakkame kella õppima. Igal õpilasel on vaja oma kellamudelit. Sobib mängukell, parkimiskell, rikkis kell. Eelmisel nädalal said koju töövihiku "Tean tulest". See on kodus täitmiseks. Kes toob selle täidetult kooli hiljemalt 24. aprilliks saab selle eest loodusõpetuse hinde.
Kehtib uus tunniplaan! (vaata eelnevat postitust) 

Esmaspäev on naljapäev! Teise eesti keele tunni ajal esitame oma anektoodi. Samuti võta esmaspäeval kaasa üks värvitud muna. Esmaspäevaks tuleb teha ka vigade parandus. Pealkirja kirjutasin juba ära. Joon alla, kuupäev äärele! Kirjutada tuleb ainult vigased laused ja valesti kirjutatud sõnadele tõmmata roheline joon alla.

Teisipäeval laulavad poisid.

Kolmapäeval lähevad 4 õpilast teatrisse, ülejäänutel tavaline koolipäev. Kunstiõpetuses rasvakriidid.

Neljapäeval on teater teise tunni ajal. Kui on kedagi, kes ei lähe teatrisse, siis nendega olen tunnis. Neljapäevaks on matemaatikas kodutööks pranglimise staatiline kolmevõistlus. Nii jääb see aasta lõpuni. Vahetub ainult ala. Pranglimist ei pea jätma viimasele hetkele, selle võib rahulikult ära teha juba nädalavahetusel. Ja kindlasti tuleb teha õige ala. Laulavad tüdrukud.

Reedel kunstiõpetuses käärid ja liim.

Mul on hea meel, et arenguvestlused on peaaegu lõpusirgel. Veel kahe lapsega on vaja aeg kokku leppida! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar