Lehevaatamisi kokku

märts 02, 2013

MÄRTS

Üsna jõudsalt läheneb veerandi lõpp. Jäänud on veel kaks nädalat. Selle veerandi lõpus tuleb ka hinnetega tunnistus. Loodusõpetuses sellel veerandil hinnet ei tule. Sellel nädalal korjan ära ka matemaatika TR ja eesti keele TV. Kõik tunnis tehtu peab olema kenasti lõpetatud.
Selle nädala teema on KOGUMINE.
Esmaspäeval on tundide järjekord muutunud. Rütmika tund on kolmas ja nii on see ka järgmisel nädalal. Esmaspäevaks võiks kooli kaasa võtta vanu lasteraamatuid. Kellel käib kodus ajakiri "Täheke" võiks selle aasta numbrid kooli tuua.
Teisipäeval sõidame Sagadi looduskooli. Teema "Tiivulised talves"
Väljasõit on 8.45, kooli pole vaja tulla väga vara! Kaasa võtta söögikott. Koolist saame kaasa ka veidi näksimist. Programm kestab 3,5 tundi. Hind koos sõiduga 7€.  Esmaspäeval tahan kindlasti teada, kes ei tule kaasa. Nendel on koolipäev. Raha hiljemalt teisipäeva hommikul!
Kolmapäeval võib kooli tuua oma kogusid. 
Neljapäeval enam pranglimist ei ole, kuid igal nädalal on kodus vaja vähemalt üks kord arvutada. Selleks neljapäevaks tee läbi lemmikkolmevõistlus. Korjan ära matemaatika tööraamatu.
Reedel korjan ära eesti keele töövihikud.

Kolmel õpilasel ei ole veel e-kooli kasutajakontot ( kes ei ole e-koolis saanud veel arenguvestluse kutset). Need, kes on kutse saanud, palun valige teile sobiv aeg välja ja kinnitage see. Seejärel tuleb täita küsimustik nii õpilasel kui vanemal ja valitud ajal saame koolis kokku.
Viimasel nädalal on esmaspäeval (11.03) koolis teater algusega kell 12.30.Pileti hind 2€. Teisipäeval (12.03) läheme viimasesse muuseumitundi. Teema "Munavõi lugu" hind 3€.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar