Lehevaatamisi kokku

aprill 20, 2013

UUS NÄDAL

Reedene raamatukogus käik oli põnev. Kuulasime ja mängisime muinasjuttu kultuursest hundist. Saime teada kuidas hunt lugema õppis, tutvusime maja erinevate korrustega ja vaatasime mänguautode näitust. Mõned pildid siit.
Uue nädala teemaks on taevaasjad. Teistele tutvustamiseks võib tuua raamatuid kosmosest. Võib-olla on mõnel poisil kodus mängurakett või lausa kuukulgur?
Kolmapäev on viimane päeva kui on võimalus esitada õpetajale töövihik "Tean tulest". Päris mitmed on seda juba teinud. Kunstiõpetuses teeme sabaga tähte, liimime kleebime. Kui sul on kodus sädelevat liimi, võid kaasa võtta.
Neljapäeval on 1. klassil lühike päev. Õpetaja on seminaril ja tunniplaanis on kolm tundi: 1. ja 2. tund on kehaline kasvatus. Hommikul ei peagi kooli tulema, võib kohe minna spordihalli poole üheksaks. Kolmas tund on muusika. Seejärel söök ja koju!  
Neljapäevaks on ikka jätkuvalt kodus pranglimine. Seekord lemmikkolmevõistlus.
Reedel läheme teisele raamatukogutunnile. Algusaeg ikka sama, läheme jala ja ootame vanemaid kolmveerand kaheks järgi. Reedel lõpetame kunstiõpetuses oma liblika.

EELTEATED
29. aprilli nädal on kunstide nädal, selle raames toimub koolis
3. mail toimub kokanduskonkurss. 
6.-10. maini on klassis tüdrukute nädal.
7. mail on lastevanematele Mari Viigi loeng, algusega kell 17.00. Pärast seda 1. klassi lastevanemate koosolek .
10. mail sõidame õuesõppetundi Oandule.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar