Lehevaatamisi kokku

mai 04, 2013

MAI ESIMENE NÄDAL

http://www.keskkonnaamet.ee/public/Keskkonnaharidus/DSC00526_Medium.JPG
http://www.keskkonnaamet.ee/public/Keskkonnaharidus/.thumbnails/DSC00526_Medium_520x390.JPG
Reedel esimese tunni ajal olime saalis. Seal on üleval näitus "Hoia mida armastad."  Mängisime põrandamängu  "Rännates mööda Eestimaad". Pilte.
Reedel oli kokanduskonkurss. Meie klassi julged tüdrukud tegid valmis vahva palmisaare. Kiitus neile! Tublid emad Karmen, Õnnela ja Eneli olid juhendajad - AITÄH! Mõned pildid.
 Kellel vähegi mahti, võiks paremalt leida mängud ja need korra läbi mängida. Tahan teada, milline mäng sulle kõige rohkem meeldis.
Uue nädala teema on haigla.
Esmaspäeval räägime läbipõetud haigustest ja haiglas olemisest. Vähemalt korra on ju kõik haiglas olnud! Kui ema lubab võid kaasa võtta sünnitusmajast saadud info sinu kohta.Saame arutada kui pikk keegi sündides oli.  Teeme selleks nädalaks klassi näituse titepiltidest. Võta kaasa! Esmaspäevast algab tüdrukute nädal.

Teisipäeval sõidavad Emili ja Harli koos kahe 2. klassi õpilasega loodusloo päevale. Eesti keeles teeme etteütluse. Nüüdsest on etteütluste tekstid blogis ja igaühe enda otsustada on kas ta harjutab või mitte, aga kõik maikuu etteütlused on hindelised. Õhtul on Mari Viigi loeng algusega kell 17.00 ja seejärel klassikoosolek.

Reedel toimub õuesõppe päev Oandul. Teemaks "Kes elab metsa sees?" Algus 10.00. Vanemad organiseerisid autodega mineku. Täpne väljasõiduaeg selgub hiljem.

TÜDRUKUTE NÄDAL:
Esmaspäev on kleitide/ seelikute päev.
Teisipäev on roosa päev.
Kolmapäeval patsipäev- NB! patsid saad koolist!
Neljapäeval triibud, täpid, ruudud .
Kokkuvõtte teeme 13. mail. Žuriis õpetaja ja poisid. 

14. mail teater, algusega kell 11.00 . Sööme peale 2. tundi.

Etteütlus


Kell heliseb. Kalle läheb klassi. Ta istub oma kohale. Nüüd avab Kalle raamatu ja vihiku. Õpetaja tuleb klassi. Lapsed tõusevad püsti. Tund algab.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar