Lehevaatamisi kokku

mai 11, 2013

UUS NÄDAL


Selle nädala teemaks on põnevad trikid.
Esmaspäeval peale tunde on võimalik vastata loetud raamatuid. Kontrollime ka vastatud raamatute arvu. Loe kodus kokku oma lugemispäevikus olevad vastatud raamatud ja kirjuta päevikusse esmaspäevale, tundide alla, Mina olen läbi lugenud ja vastanud ... raamatut. Teeme ka etteütluse võõra teksti peale. Etteütluses tuleb osata kasutada õpitud reegleid: hääliku kaks pikkust (pikk ja lühike ) ja nende märkimine kirjas. Lause algustäht ja lõpumärgid (.!?) ja nimede kirjutamine. Viienda tunni ajal soovin kuulata Emili, Rasmuse, Harli, Efe ja Johanna võõra teksti lugemist ja sellest arusaamist. Tavapärast parandusõpet ei ole.

Teisipäeval on kaks esimest tundi, siis sööme ja läheme teatrisse. Etendus algab kell 11.00 ja kestab tunni. Andke lastele teada, kellele tullakse järgi, ülejäänutega kõnnime kooli tagasi.

Kolmapäevaks võta kaasa joogikõrs. Viienda tunnia ajal soovin kuualata Kristiani, Kaisa, Arturi, Liisa ja Renee võõra teksti lugemist ja sellest arusaamist. Tavapärast parandusõpet ei ole.

Neljapäevaks tuleb matemaatikas teha staatiline kolmevõistlus ja klassis matemaatika peastarvutamise töö.  See on liitmine ja lahutamine 20 piires. Lisaks mõned ülesanded täiskümnete liitmise ja lahutamise kohta.
 
Reedel on viimased lahtised uksed. Kehalise kasvatuse asemel on loodusõpetus. Võimalus näidata/õpetada kaaslastele katset või trikki. Reedel panen e-kooli arvestusliku hindena klassivälise lugemise koondhinde. Tuletan meelde, et algaja on läbi lugenud 3 juturaamatut.

22. maiks tuleb loodusõpetuses teha kodus esimene nn projekt. Teemaks "Minu lemmikloom". Kui saad varem valmis, võid ka varem esitada.
Panen näidise paremale loodusõpetuse alla. Kes on tubli trükkija võib teha ka arvutil.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar