Lehevaatamisi kokku

september 07, 2013

Vanast ja uuest nädalast


Möödunud on esimene nädal. Kuigi käisime koolis 6 päeva jutti, möödusid päevad kiiresti. Saime palju kommi süüa. Neid pakkusid meile suvised sünnipäevalapsed. Käisime  uudistamas oma kooli ümbrust ja reedel tutvustasid meile Kaisa ja Johanna Itaaliat ja Pipimaad.
Selle nädala korrapidajad olid tublid. 
Palun edaspidi kontrollida, et asjad oleksid ikka koolikotis. Käärid, liim, joonlaud on iga päev koolis kaasas või sahtlis. Registraator tuleb kooli tuua neil, kes ei ole veel toonud. Panin VAJALIKU alla ka tunniplaani. Inglise keel hakkab olema esmaspäeval ja kolmapäeval- klass läheb pooleks, mudilaskoori päevad on kolmapäev ning neljapäev ja poisid- tüdrukud koos. Praegu panin pranglimise teisipäevale, kulub umbes 25 minutit, edaspidi saame seda teha matemaatikatunnist. Annan siis teada. Algaval nädalal veel inglise keelt ei ole, küll aga on õpiabi, võtan 5 last funktsionaalset lugemist kontrollima (Karolin, Edgard,Mattias, Liisa ja Efe). Mudilaskoorist räägib muusikaõpetaja. 

Uuel nädala teema on Leiutajateküla. Kes on Leiutajateküla Lotte läbi lugenud, saab selle ära vastata.


Neljapäeval, 12. septembril on koolis pildistamine. Kutse pildistamisele sai igaüks. Valige, milliseid pilte soovite ja märkige ära. Klassipildi teeme koolipluusides.
Reedel teeme etteütluse. Tekst on siin.
Käelises tegevuses kolmapäeval joonistame- värviline pliiats, neljapäeval meisterdame käärid ja viltpliiatsid ja reedeks on vaja väiksemat sorti "värskeid"puude lehti- kask, sirel, haab vm, teip, käärid, õlipastellid.

Eelinfoks
Teisipäeval, 17. septembril on spordipäev.
16.-17. septembril on õpetaja Tallinnas. Siis on esmaspäeval kolm tundi: eesti keel, rütmika ja matemaatika. Siis söömine ja kojumine.
 Teisipäeval, 1. oktoobril on Rakvere teatris etendus "Sööbik ja Pisik", hind 7 €, tuleb tuua hiljemalt 23. septembriks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar