Lehevaatamisi kokku

detsember 06, 2016

DETSEMBER

Detsembriks sai läbi  meie kooli õpilaste 1. trimester!
Olen väga rõõmus, et meie klassi õppeedukus on 100%, mis tähendab, et mitte keegi ei saanud kokkuvõtva hindena "2"- te! 🙌

Suure kiituse ning musi-kalli minu ja vanemate poolt on kuhjaga ära teeninud meie "4" ja "5" õppijad. Emili Kristelle, Rasmus, Liisa, Harli, Marily, Lisett, Johanna, Renee.😊
Direktori käskkirjaga kiituse teenisid välja Emili Kristelle, Harli ja Kaisa👍
Kõik on tublid, kes tundsid, et nad tegid , mis suutsid, hindest olenemata.
Nüüd sea uus eesmärk ja reipalt edasi!

ESMASPÄEVAL ladusime saali oma karbikuuse. Aitäh Kaisale, Emilile, Laurale ja Efele, kes ei pidanud paljuks "ületunde" teha. 
Abiks olid ka paljud teised. Sai päris tore!
ESMASPÄEVITI linastub 5.-6. klassi päkapikufilm, kus toimetavad päkapikkudena Kaisa, Rasmus, Mattias ja Edgard.  Kaasa mõtlejatena ja näitlejatena on kaasa teinud aga teisedki.
ESMASPÄEVAKS, 12. detsembriks kaunistame klassis kuuske teie küpsetatud piparkookidega, mis on kas kuuse või muusika teemalised. Leppisime juba kokku, kes on nõus tegema.
NELJAPÄEVAL, 15. detsembril toimub vahetundides jõululaat. Kes soovib müüa, annab sellest huvijuht Evelinile teada.
ESMASPÄEVAKS, 19. detsembriks kogume jõuluvana kotti loosipakid, mis jäävad vahemikku 5-7 eurot ja milledele kehtib vanasõna - "Kingitud hobuse suhu ei vaadata"!
KOLMAPÄEVAL, 21. detsembril kell 18.00 on meie jõulupidu. 
Selleks harjutavad tüdrukud selgeks tantsu. 
NELJAPÄEVAL, 22. detsembril kell 9.30 on jõuluaktus ja kontsert Rohuaia Lasteaia saalis. Esinevad meie kooli muusikakoolis õppivad lapsed. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar